Sobre mi

                             

 

Hola! Em dic Peluso, vaig néixer a “Nou Barris”, Barcelona l’any 1971. Durant la meva  joventut el  carrer va ser la meva escola, allà vaig aprendre els meus primers malabarismes amb el que teníem a mà. Submergits en un barri desfavorit nosaltres haviem de  ser creatius i utilitzar materials reciclats per fabricar el nostre material.

L’any 1977, “ l’Ateneu “ va ser fundat. S’organitzaven  tallers de Circ per nens, allà va ser on es va sembrar la primera llavor, allò formaria part de la meva vida fins al dia d’avui.

Allà mateix es va formar l’any 1998 la primera Escola de Circ a nivell nacional i vaig ser afortunat de formar part del  primer grup d’alumnes en completar la formació.

Des de llavors he participat en diferents companyies de circ nacionals i del rest d’Europa, actuant a Teatres i Festivals d’arreu com Tàrrega, Aurillac..

Quan vaig ser pare, la meva professió va fer un gir cap a una altra direcció; impartir tallers de formació a escoles i grups locals.

L’any 2016 vaig formar part al Projecte de Formació de Formadors de Circ Social, impulsat pel “Circ du Soleil», coordinat per la Red Social Europea Caravan .

Ara després de pasar un any a UK aprenen més coses interesants , a mes d’un altre idioma, que sempre va bé ( del qual em porto el nom ), torno a ser aquí per agafar de nou aquells projectes en els quals els alumnes es van quedar amb ganes de continuar i  convidar a tots els  qui  vulguin pujar al carro dels equilibris de JOLLY BALANCE.